divendres, 12 de setembre del 2008

Fer comentaris

Hola a tothom!

Molta gent m'ha comentat que no podia fer comentaris. La veritat és que és una cosa ben fàcil, però té el seu "truqui".
Després d'una estoneta barallant-me he descobert que els comentaris es fan de la següent manera. Faig com una seqüenciació tal i com m'agradaria que me la fessin a mi. Atenció:

1. Clico a sota de l'article que m'interessa allà on posa "comentaris".
2. Apareix una pantalla on surt un petit editor on puc escriure el comentari.
3. Escric el comentari.
4. Vaig a comprovació de paraules i poso aquelles que estic veient.
5. Aquí tens dues opcions: o bé, et registres com a usuari (i tots els teus comentaris anirant acompanyats de la teva signatura i totes aquelles coses que vulguis posar); o bé, cliques anònim.
6. Cliques on posa "publiqueu el vostre comentari".
7. El vostre comentari apareix a l'esquerra de la pantalla juntament amb d'altres comentaris que s'hagin fet o sol en el cas que només n'hagis fet tu un.
8. Aquest és el punt clau. Molta atenció!!! Ara has d'anar a dalt de la pantalla i fixar-te on posa: "publica un comentari sobre 033 Educa". Clica "033 Educa" i el teu comentari s'haurà publicat. Ho podràs comprovar ben fàcilment anant a l'apartat de comentaris de l'article que has escollit i veien que se n'ha afegit un de nou.

És ben fàcil! Si ho he pogut fer jo, ho pot fer qualsevol. Us animo a que ho intenteu tots i totes així anem aprenent junts!

Una abraçada forta!

4 comentaris:

  1. Holaaaa !!
    Doncs a vera si li donem vida aquesta molt bnona iniciativa de comunicació jejeje !!

    Isabel, el blog està configurat amb el compte de 033educa ??? si tinguessim el compte i el password podríem publicar el documents que has enviat per mail i alguna "fotiko..." jejeje si vols quedem i ho fem jejeje !!

    Fins aviat !!

    ResponElimina
  2. ieeeeepsssssss !!
    Faig una crida a qui tingui fotos de les activitats que hem realitzat aquest any si us plau feu-les arribar al nostre blog o al mail, per començar a fer una mica d'arxiu i .....

    ResponElimina
  3. Hola! És molt xulo aquest blog

    ResponElimina